Peperkamp All Round Bouwservice

Kwaliteit in renovatie, bouwen en verbouwen

Over ons

Ons bedrijf is gevestigd in Bilthoven, in het hart van Nederland. Met een enthousiast team staan we al 28 jaar voor u klaar en pakken iedere opdracht professioneel aan. Sinds onze start in 1994 hebben wij getoond deskundig, contactueel en flexibel te kunnen inspelen op vrijwel elke bouwkundige uitdaging. 

Wij realiseerden reeds zeer uiteenlopende projecten in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud, met hoge kwaliteitsbeoordelingen door opdrachtgevers. Want kwaliteit is wat wij nastreven. Wij maken het goed, leveren sterk werk en doen het zoals het hoort.

De medewerkers van Peperkamp All Round Bouwservice zijn mensen die geselecteerd zijn om hun deskundigheid, flexibiliteit en vriendelijkheid. Ze zijn goed getraind zodat ze prettig en veilig hun werk kunnen doen. 

Onze medewerkers hebben liefde voor hun werk en brengen hun vakmanschap graag over. Wij zijn een erkend leerbedrijf. U kunt op ons rekenen: vanaf uw eerste idee tot en met de oplevering van uw project denken wij met u mee en werken wij graag met u samen naar het door u gewenste resultaat.

 Bart Peperkamp, Eigenaar

 
 

 


E-mailen
Bellen