Peperkamp All Round Bouwservice

Kwaliteit in renovatie, bouwen en verbouwenWilt u uw kozijnen vervangen?

Benut vanaf nu iedere verbouwing of klus om je huis goed te isoleren. Door kunststof kozijnen te plaatsen houd je de warmte binnen. Nederland gaat stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen, bijvoorbeeld met elektriciteit of warmte van een lagere temperatuur. Dat kan alleen op een efficiënte manier als je huis goed geïsoleerd is. Voordeel: het levert je ook een lage energierekening en een warm en comfortabel huis op.

Onze tips bij kozijnen vervangen

1. Neem isolerende kozijnen. Ook via kozijnen verlies je warmte naar buiten. Met isolerende kozijnen is dat de helft minder. (Wij werken enkel met het merk Schuco)

2. Kies dubbel glas in je nieuwe kozijnen. Het isoleert beter dan normaal glas.

3. Vraag om dubbele kierdichting en meerpuntssluiting bij ramen die open kunnen. Kieren zorgen voor tocht. Met dubbele kierdichting en een sluiting op meerdere punten heb je daar veel minder last van en het werkt beter dan simpele tochtstrips.

4. Laat ventilatieroosters plaatsen in het nieuwe kozijn, en in de woonkamer een ventilatie unit die de warmte terugwint. Goede ventilatie is nodig voor schone en gezonde lucht in huis.