Peperkamp All Round Bouwservice

Kwaliteit in renovatie, bouwen en verbouwenWilt u uw kozijnen vervangen?

Benut vanaf nu iedere verbouwing of klus om je huis goed te isoleren. Door kunststof kozijnen te plaatsen houd je de warmte binnen. Nederland gaat stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen, bijvoorbeeld met elektriciteit of warmte van een lagere temperatuur. Dat kan alleen op een efficiënte manier als je huis goed geïsoleerd is. Voordeel: het levert je ook een lage energierekening en een warm en comfortabel huis op.

Onze tips bij kozijnen vervangen

1. Kies voor goed isolerende kozijnen. Ook via kozijnen verlies je warmte naar buiten. Met isolerende kozijnen is dat de helft minder. 

2. Kies dubbel glas in je nieuwe kozijnen. Het isoleert beter dan normaal glas.

3. Vraag om dubbele kierdichting en meerpuntssluiting bij ramen die open kunnen. Kieren zorgen voor tocht. Met dubbele kierdichting en een sluiting op meerdere punten heb je daar veel minder last van en het werkt beter dan simpele tochtstrips.

4. Laat ventilatieroosters plaatsen in het nieuwe kozijn, en in de woonkamer een ventilatie unit die de warmte terugwint. Goede ventilatie is nodig voor schone en gezonde lucht in huis.Onderstaand een aantal foto's van onze projecten:

Geplaatse markiezen en rolluikenGeplaatste dubbele kunststof tuindeuren met zijlicht en netjes afgewerkt met kunststof stripsKunststof boeidelen (dakrand) en kunststof gevelbekleding (rabbatdelen) geplaatst.Kunststof deur (Schuco) geplaats in luxe fietsen stalling


Houten kozijnen geplaatst met HR++ glas. Glaslatten netjes in verstek.


Iedere kozijn wordt recht geplaatst. Niet een beetje recht maar heel precies en daarna juist afgesteld. Hierdoor voorkom je slijtage en n hoop ergernis.


Dit kozijn was wel heel lekker recht geplaatst. We gebruiken de beste hulpmiddelen om kozijnen te plaatsen. Geen houten spietjes maar een lucht aangedreven systeem waardoor het kozijn per milimeter gekantelt, naar links, rechts, naar buiten of naar binnen geplaatst kan worden. 


Vervangen voorpui (kunststof K-Vision kozijnen op begane vloer en 1e verdieping) en nieuwe blauwe, stenen waterslag.


E-mailen
Bellen